Senildement eller klodset – eller måske begge dele

Mig og de kontaktlinser. Vi er dælme ikke ret gode venner. Jo sålænge de sidder i øjnene, og jeg husker, at få begge to IND i samme! Det er nemlig ikke givet, at jeg gør det. Næh nej her idag undrede jeg mig, synes mit syn var meget sløret og uklart (når man kun har en linse, kan man overhovedet ikke fokusere). Ganske rigtigt, så havde jeg glemt den ene linse, ind med den. Vel inde i stuen var den stadig gal. Om jeg forstod det, så kom jeg ud på badeværelset, og så var det den anden linse, jeg havde glemt at få sat i igen, efter at have haft den ude. Jeg skyndte mig at stoppe dem i etui, og iføre mig læsebrillerne. Det var nok koks for en dag med dem 🙁

0

5 thoughts on “Senildement eller klodset – eller måske begge dele

 1. Catarina – Det må da have noget med bygningsfejlen at gøre, for ellers troede jeg godt, man kunne lave med to styrker. Til at læse og se ud f.eks. Men bare du finder din løsning. Min optiker har kunne korrigere på det ene øje gravist, så jeg læser bedre nu, da det gik lidt ned her fornyeligt (langsynet).

 2. Jeg har ellers fint klarede mig med linser og sågar i en periode klarede mig helt uden, selvom jeg har bygningsfejl.

  Jeg er nu bare nået dertil, hvor jeg skal bruge briller med to styrker, hvilket endnu ikke kan lade sig gøre med linser. Det er som regel i 40 års alderen det sker. Derfor det med alderen. 😉

 3. Leif – Nu er jeg lige personlig, for jeg har da ikke set dig med briller, så hvad gør du nu for at se dig for? 😉

  Catarina – Jeg har haft linser i over 20 år, så det er ikke, at jeg ikke har haft tiden til at lære det 😀 Jeg er bare en klovn, og har prøvet alle varianter, du nævner. Det er mere noget med, at jeg med alderen ser dårligere uden dem også, og fumler rundt og så taber jeg en, og hist op, og fald her ned. Jeg forstår ikke helt, det du skriver med alderen, for så skulle jeg jo heller ikke kunne bruge linser, og det går fint????

 4. For mange år siden da jeg startede med linser, var jeg nød til at have hårde linser, da bløde linser slet ikke var udviklet til øjne med bygningsfejl.

  Jeg glemte som regel ikke at sætte begge i, men kom nogle gange til at sætte begge linser i det samme øje. Når det skete, gav det også et ret ringe resultat. Det værste var dog at få dem skilt fra hinanden igen, så de kunne komme i værd sit øje. 😉

  Nu er jeg gået over til briller da jeg nu åbenbart er nået den alder hvor det er nødvendigt. Har overvejet operation, da brillerne ikke lige frem pynter, men jeg er nok lidt at en kylling mht. mine øjne, så det er endnu ikke blevet til noget.

  Jeg tror ikke det er noget med alderen at gøre, bare almindelig distræthed, ellers var jeg allerede dengang, gammel og det nægter jeg at tro på. 😀

 5. Jeg kender det desværre godt fra dengang jeg selv brugt kontaktlinser.

  Det tog mig 45 minutter at få linserne på plads første gang og jeg var ved at gå amok over dem. Jeg vænnede mig dog til dem, men sidst på dagen kunne man altid godt mærke, at det var ved at være tid for at få brillerne på 🙂

Der er lukket for kommentarer.