Ses dagligt – stærkt vanedannende

Jeg elsker at se NCIS. Jeg ser ikke de andre Maimi CSI og NY CSI. Det gjorde jeg engang eller d.v.s. NY CSI. Det gør jeg ikke mere, jeg ser NCIS, og jeg er vild med den. Hvert afsnit sluges råt. Jeg elsker castingen, musikken, måden at filme på og det hele. Miami CSI, er bare en dårlig kopi af Miami Vice i mine øjne, uden den dejlige Don. Så det kan jeg ikke rigtig bruge til noget, og jeg hader musikken der og skuespillerne siger mig ikke noget. Næh i NCIS, er personerne helt geniale – især Abby’ og “Ducky” er jeg helt vild med og selvfølgelig Mark Harmon som “Special Agent Jethro Gibbs” – Stærkt vanedannende, og skal helt sikkert på ønskesedlen.

0

2 thoughts on “Ses dagligt – stærkt vanedannende

  1. Trine – Tak skal du have, det er rart nok at vide. Jeg vil fluks rette, for jeg har også haft “sættenissen” på besøg et par gange 😉

  2. Jeg følger også med i Navy CIS, dog ikke hver dag, kun den nye sæson.
    Det er en god serie.
    En lille rettelse, de andre serier du nævner, hedder ikke CIS (Criminal Investigative Service), men CSI (Crime Scene Investigation) Har selv byttet om på bogstaverne nogle gange 🙂

Der er lukket for kommentarer.