En tand for meget


Og her menes faktisk i ordets bogstaveligste forstand. At Good Girl så også synes, at Johnny og jeg var “en tand for meget” til sidst , kan man dårligt bebrejde hende. Hun tog det faktisk flot. De her to tænder, var ikke faldet ud af sig selv, og generede således hendes andre tænder der groede forkert, hvis ikke de her blev hevet ud. Altså måtte de det – ud altså 😉 Og som det ses, det kom de. Goodie fik skyllet mund i saltvand for heste bryder sig heller ikke om smagen af blod og så renser det også hullet, hvor tanden har siddet. Men hun var da ikke mere “medtaget” end hun kunne spise en gulerod.

4 thoughts on “En tand for meget

  1. Mette – Jeg tænkte faktisk bagefter på det med størrelsesforholdet. De er ikke så store, som de ser ud på det der billede, så nu har jeg fotograferet dem, så du kan se størrelsen:

  2. Lone Det var også sådan noget, jeg tænkte eller et vedhæng til en kæde måske. Vi ser. Jeg tænkte, at de måske bringer lykke – fra så fantastisk en hest 😉 – Ja hun har været under behandling. Vi passer godt på vores heste og hun skal jo især lige kigges i sømmene, da hele hendes sæsson røg sidste år p.g.a. sygdom. Men heldigvis har hun det godt nu.

  3. Goodie har rigtig været under behandling på det seneste. – Massage og tandbehandling. De tænder kunne anvendes til smykker. Jeg kender en, som har sine to børns mælketænder (én fra hver) siddende i indfatningen på en hvidguldsring. Den er meget smuk.

Der er lukket for kommentarer.