Smagsprøve fra fotosession

Jeg havde lovet Hanne, at jeg ville komme og tage nogen fotos af en af følhopperne Danetime Music (IRE) brun hp f. 2004 v/Danetime (IRE) – Tuesday Morning (USA) og et af føllene f. 2008 v/Academy Award – Miss Moet (DEN) (Richard of York). Så det gjorde jeg så idag, efter vi var færdige i stalden. Meget mere om det, når jeg får ordnet alle billederne.

Men I får en smagsprøve her, som viser et 3-i-1 billede Faktisk er det Finish First til venstre, Hanne og Danetime Music (IRE) – . En meget udtryksfuld og fin hoppe, men det får I at se mere om imorgen. Og som altid skønt at se “den smukke” som bare bliver smukkere for hver gang 😀

2 thoughts on “Smagsprøve fra fotosession

  1. Pingback: Finish First» Blogarkiv » Når jeg nu alligevel var der

  2. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Et smut i stalden og ud af folden

Der er lukket for kommentarer.