Det er lige til at blive glad af

Jeg har hygget mig med computeren det meste af dagen og fået ordnet billeder fra fotosession igår, og skrevet indlæg. Dertil kommer at der endelig var “hul igennem” til en god ven, jeg har været noget bekymret for. Der var godt nyt. Skønt at få.

Hele 3 hestevenner, har været på linien idag. En havde været på rejse en anden skulle og den sidste er bare altid hyggelig også. Det var dejligt opløftende at udveksle nyheder og snak. Det var lange snakke alle tre og det var superdejligt.

Så egentlig en helt almindelig, ualmindelig dejlig kold søndag….. 😀

5 thoughts on “Det er lige til at blive glad af

  1. Marianne – Jeg har stakke liggende, der skal ordnes. Jeg ved ikke lige, hvornår jeg skal nå det. Og nu starter Galopsæssonen snart igen – HJÆÆÆLP 😀

  2. Jeg håbe også at jeg en af dagene får tid til at rydde op i min computer – jeg har nogle billedmapper der flager 🙂

  3. Mahalo – Tusind tak, det var sødt af dig, jeg kigger på det.

    Johanna – Det var rigtig dejligt. Jeg var ved at blive bekymret, så det var dejligt med et livstegn. Og der var heldigvis ikke grund til bekymring. 🙂

Der er lukket for kommentarer.