Debut og Daychan


Stella og Daychan v/Daylami – Chania

Jeg skulle udi en debut idag. Som jeg fortalte igår, erhvervede jeg mig et mimrekort til bus/tog igår, så da vejret alligevel overhovedet ikke indbød til cykelture og lignende, fandt jeg bus og togplaner frem på nettet. Det viser sig at være legende let, at komme til stalden med først toget og så bussen fra Klampenborg St. Bussen kører simpelthen til døren, hverken mere el. mindre. Og så kan man dårligt forlange det bedre. Det var retfærdigvis ikke dens skyld, at der ikke var en bus passende, da jeg skulle retur. Det var min egen forbandede fejl, for jeg havde glemt at tjekke tider, da jeg kom. De går kun hver halve time 🙁 Og selvfølgelig var bæstet lige kørt næsten, da jeg var for hjemadgående. Det blæste sådan ca. 5 pelikaner, og var tæskekoldt for nu at sige det mildt, så jeg “tog vandreskoene” på og drog derudaf. Mod Irma. Der var dejlig varmt og jeg fik handlet lidt. Men stadig synes jeg beløbet ved kassen var som havde jeg købt en halv Irma…hm! Det havde jeg så ikke, det er bare stadig dyrt og da især i Irma. Never mind, jeg fik mine ting og kunne stride mig hjemover. Sjældent har jeg været så glad for at lande hjemme som idag. Det var en trættende tur og jeg gik da også ud som et lys i stolen.

Dagen bød på masser af hygge med hestene. Idag nåede jeg 2 grå og en snegl ;-), så det kan der ikke klages på, og så var der hjælp med walkeren og en tur på banen med Hanne, hvor vi bl.a. så ovensiddende grå skønhed. Det gik helt fint og stille og roligt. Men som det var en kold dag.

Aftensmaden var let idag, en skål suppe og så var det det. Jeg havde fået en solid frokost, og der skal jo vogtes points. Nu lige lidt surfing her og så kommer der gode ting på flimmeren. Sofaen og et meget varmt tæppe kalder. God aften til jer.