Award til mig

Jeg har simpelthen fået en Award af Mahalo.Udover, at det altid er dejligt, at få en pris, så er det endnu bedre, at være til inspiration.

Derfor er jeg da meget glad for de fine ord, som fulgte med og at jeg ovenikøbet er nævnt sammen med de to, der inpirerede mig til at starte min blog Moccapigen og Slagtenhelligko:

Disse 3 kvinder – , fordi 1) : De skriver fantastisk alle tre 2) De er alle tre fantastiske fotografer 3) De har humor 4) De var min inspiration til at begynde at blogge

.
Jeg skal nu give videre til mindst 5. og det bliver svært at finde nogen, der ikke allerede har fået, men her kommer mine 5:


Et øjeblik
Fordi jeg altid føler mig underholdt enten morsomt eller vedkommende på anden vis, når jeg besøger Mette – og så fotografere hun skønt og har jordens dejligste vovse 😉

Husejer – Jeg får altid nyttig viden og et godt grin hos Andrea – det er bestemt aldrig kedeligt, og det er da dejligt


MG-blog
– som tager mange gode emner op, på en rigtig fin måde. Der bliver også tid til lidt sjov, og det er altid sundt.

Anne om Anne – Fordi hun modigt fortæller om sit liv og en ny start – og det altid er underholdende. Hendes blog er nu låst, men jeg har været så heldig at blive inviteret indenfor. Du kan spørge, det kan være, du er heldig.

Margrethes Hjørne -hyggelige betragtninger om dette og hint fra Margrethes hjørne på landet.

Reglerne er som følger:

“The Lemonade Award” bliver givet af den forrige vinder til 5 bloggere, som har vist gode holdninger og/eller taknemmelighed denne uge. Det er en god måde, at vise disse bloggere, at du sætter pris på dem. Alt du skal gøre er:

 • 1. Put logo på din blog eller i indlægget
 • 2. nominere mindst 5 blogge og vær sikker på, at linke til de nominerede i dit indlæg
 • 3. Lad dem vide at de har fået denne Award ved kommentar på deres blog
 • 4. Del entusiasmen og link til denne post og personen, som du har fået Awarden af
 • 3 thoughts on “Award til mig

  1. Andrea – Det var så lidt. Det var da godt, du blev glad for den, det var jo også meningen.

   Anne – Kære Anne – Jeg har tænkt, og tænkt, hvad jeg skulle skrive til din helt utroligt søde, og varme kommentar, som jeg blev utrolligt glad for. Men fandt ud af, at jeg jo bare måtte skrive fra hjertet.

   Tusind tak for de pæne ord, om mit mod og stil her på bloggen og om min entusiasme, som brænder igennem. Det er ikke noget jeg tænker over, jeg er jo bare mig 😉 Men det glæder mig HELT klart, at mine beretninger fænger, og måske giver noget interesse til mine elskede heste. Det glæder mig utroligt meget.

   Dine sidste ord, om at du føler, at jeg kender dig, er jeg da ikke mindre glad for. Det betyder da forhåbentlig, at jeg på et plan forstår at leve mig ind i andre mennesker. Og det kan jeg da også kun være glad for. Det håber jeg da, og jeg er da meget glad for, at du føler det, for jeg holder rigtig meget af at læse dine skriv, og har indtryk af dig som en utroligt dejlige pige. Det glæder mig da også, at du har følt dig støttet i svære tider. Det har helt sikkert været velment og oprigtigt, for ellers skriver jeg slet ikke.

   Jeg blev som sagt, utroligt glad for den her hilsen, men er ikke sikker på, om jeg har formidlet godt nok, HVOR glad 😀 Det håber jeg. Den varmede helt ind til benet, og det skal jeg sent glemme – så rigtig i lige måde – Tak for dig.

   Knus

  2. Kæreste Deborah

   Hvor er jeg bare glad for min pris – og ikke mindst for de dejlige ord. Jeg beklager, at jeg først siger tak nu, men jeg har haft en vanvittig travl uge (har ikke engang haft tid til at blogge 😮 ).

   Jeg har også pæne ting at sige om dig. Fx at du tør sige din holdning og stå ved den. Jeg er ikke altid enig med dig, men jeg ville ønske, jeg havde dit mod på det punkt. Det er virkelig noget, jeg beundrer.
   Og så tager jeg også mig selv i at læse om hestene. Som udgangspunkt interesserer de mig ikke, men din interesse brænder så stærkt igennem, at det ikke kan lade være med at smitte.

   Så har jeg også en følelse af, at du kender mig rigtig godt. At du forstår, hvad det er jeg skriver. Og jeg glemmer aldrig de gange, du har forsvaret mig, når der har været lidt hårde kommentarer til mine indlæg. Specielt da jeg var langt nede.

   Tak for dig!

   Kram

  Der er lukket for kommentarer.