Busstop

Igen idag søgte jeg den nemme løsning, og tog tog og bus i stalden. Jeg kører lidt på flade fødder p.t., og kan mærke, jeg skal spare lidt på kræfterne. Så vil jeg hellere bruge kræfterne i stalden istedet for på transporten. Og med det vejr der materialiserede sig senere, var jeg glad for, at jeg ikke skulle cykel eller gå hjem. Iøvrigt er det en pænt lang tur hjem og den tog jeg forleden med det resultat, at jeg nu stadig har ondt. Så det går altså ikke, at være for overmodig.

I stalden gik det godt. Miss Goodie var ikke først idag, det var Amazing Award. Hun blev rigtig fin og fik ordnet fødderne også. Så var hun klar til at komme ud. Så var det Goodie, og sidst på listen var så Grå, da han var tør. Det var desværre sidste dag med ham, min nye ven idag. For hans mor kommer hjem imorgen. Men jeg er der som en mis, så snart hun skal nogen steder, for jeg nyder hans selskab.

Udover det, var der walkerpleje og trækken frem og tilbage, og så havde vi besøg idag også i stalden, så det var rigtig hyggeligt.

Dennegang huskede jeg at passe tiden og skulle slet ikke vente på bussen, da jeg skulle hjem. Men da jeg skulle med bussen imorges var jeg lidt tidligt på den, så jeg gik et stop, og det er der fotos er taget. Det ene kigger ned mod stationen, og man aner lige de engelske rækkehuse til venstre for funkishuset. Det andet er op mod bakken og svinget lige der. Man skal lige rundt hjørnet til venstre, og så til højre ad Klampenborgvej, og kommer man ned til svinget, hvor stalden ligger.