Genfundet og ovnkylling

Jeg har genfundet gnisten med hensyn til vægttabet. Hvorfor det kan være så svært at finde, har jeg som sagt beskrevet noget om i sidste indlæg. Det handler ikke kun om viljestyrke, for den ryger sig en tur efter et vist stykke tid. Det handler om at have en plan og den er jeg stille og roligt ved at “koge sammen”. Den var sådan set lagt på forhånd, men den skal præciseres helt ned i detaljen. Det vil jeg så gøre lige så stille for mig selv først, og måske jeg deler det hele på et tidspunkt. Men de store linier, skal I nok få.

Lige nu fokusere jeg altså på, at holde ved, og definere for mig selv. Men som sagt, jeg bruger Dr. Phills bog. Til aften har jeg fået kyllingefillet (jeg tør slet ikke se “Operation X” på DR1 lige nu 🙁 ), Jeg tog kyllingen og smed i en pose sammen med kartofler i tern. Derned masser af krydderier og en tsk. olie og så ind i ovnen i 45 minutter. Dertil revet gulerod. Det var let og smagte dejligt. Til desssert har jeg fået en pære.

Elllers har jeg bare hygget mig på nettet idag, og gør stadig samtidig med lidt fjernsyn. Og så fik jeg da slæbt noget ned i kælderen. Der mangler lige lidt, men ikke meget. Det går fremad. Imorgen skal jeg i salden og har på forhånd givne opgaver, hvilket hænder, men ikke ret ofte. Det er kun hyggeligt. Og jeg har købt gulerødder til de kære dyr, da jeg var hos grønthandleren.

Kyllingen (106 g) og kartofler i ovn er 7,5 points værd – afhængig af hvor stort dit kyllingebryst er, og for hvor stor en værdi, du vælger kartofler.

0

2 thoughts on “Genfundet og ovnkylling

  1. Karin – Det gør vi, når vi engang når “i mål” – og jeg synes sgu godt nok det er noget langt væk. Men at give op, gør det jo ikke bedre, så jeg må og skal holde ved. Tak for gode ønsker, og i lige måde. Knus

  2. Dejligt du har genfundet energi til kostomlægning. Det er ikke let, det ved vi, der har prøvet masser af gange. men som jeg siger: Man er nød til at tro på det, hver gang. Og når vægttabet kommer og tøjet begynder at hænge, så kan det blive en hel sport.

    Jeg ønsker dig held og lykke med projektet. Vi bliver nogle seje sild.

    Knus fra mig.

Der er lukket for kommentarer.