Så får vi se….

Om jeg kan blive en “Kvinde med Pinde” – nu har jeg ihvertfald bogen, og der står ALT i. Så jeg må hellere kaste mig ud i noget snart…. bare en lille ting eller noget meget let. Tror det gælder om en succesoplevelse først og fremmest. Jeg gad vide, hvor jeg har gjort af mine strikkepinde. Jeg har nemlig en hel stak, men jeg aner ikke, hvor de i mine to sidste flytninger er endt 🙁 Det må jeg vist lige finde ud af også.

Men tak til Liselotte for hurtig ekspedition og for at have pakket bogen så flot ind. Jeg tror, den kunne have overlevet et bombenedslag, så grundigt var den pakket ind 😉 – men hellere det, end det modsatte. Tak for det. Lige så god som hende, bliver jeg aldrig, men mindre kan vel også gøre det 🙂

2 thoughts on “Så får vi se….

  1. Suzanne – Jeg håber den kan give mig “sparket”. Lige nu skal jeg finde mine strikkepinde, som jeg ikke aner hvor er. Jeg har masser, men bortgemt et sted efter flytning. Men i mellemtiden vil jeg læse på lektien. I sin tid havde jeg jo min søde mor til at hjælpe mig, men det har jeg jo ikke mere. Og det er mange år siden, jeg strikkede sidst. Men lysten er der. Jeg skal bare ikke være for ambitøs. Ja den kan garanteret lånes på biblioteket.

  2. Uhh… jeg elsker at strikke – det giver sådan en ro… desværre får jeg gjort for lidt i det, læser pt. riiiigtig meget – har sådan en kriminalromanperiode 😉

    Synes den ser rigtig spændende ud den strikkebog, jeg må vist lige en tur på biblioteket.

Der er lukket for kommentarer.