Gratinerede koteletter

Lige ved Charlottenlund St. ligger der en slagter. Han har ligget der altid – eller ihvertfald sålænge, jeg kan huske. Jeg har aldrig været derinde, men på vej hjem fra en turen til boghandlen og Fakta, blev jeg fristet. Jeg havde set dem den anden vej. Svinekoteletter på bud. De var garneret med kartoffelmos, champignon og bacon. Rigtigt lækre! Ikke lige slankekost, men med lidt regulering kunne det nok gå an. Jeg huskede, dem jeg fik, da jeg var i Jylland hos Birgitte, som smagte så fint.

Så på vej købte jeg dem og så bød jeg far på middag, for jeg vidste, det lige var noget for ham. Til kogte jeg noget frisk broccoli, og så havde vi en lækker middag. Koteletterne skulle i ovnen i 20 minutter, så det var nem gæstemad. Far var meget begrejstret, og det smagte også rigtig godt. Også en super ide for ham, når han vil invitere gæster. For det med ham og få lært at lave mad, er opgivet. Så han ville derover og kigge. De havde også mange færdigretter, der lige ville være ham, omend noget pebrede i prisen, men garanteret også meget bedre ernæringsmæssigt end meget, han sætter til livs. Vi havde en hyggelig aften. Far tog ikke så sent hjem, hvilket egentlig passede mig fint, for jeg var ærlig talt træt.