Udelukket

Igår på vej hjem, blev jeg på toget og stod af på Charlottenlund St. så jeg lige kunne handle lidt. Det er lettere på den måde, fremfor at gå til “min egen” Fakta. Stationsbygningen som før var et center af service for os togkunder, er nu reduceret til næsten ingenting. Hvem der holder til på første sal ved jeg ikke. Dog ved jeg, at de rygende af dem, er forvist til altanen, som det ses – altå lukket ude, og rygningn indenfor udelukket! 😉

Til højre for Stationen ligger den store gule ejendom som egentlig er noget trist at se på. Der ligger bl.a. en Guldsmed, der har været frygteligt plaget af indbrud. I barakkerne længst fremme ligger en cykelhandel, hvor jeg i sin tid købte den cykel, jeg har endnu. Den trænger altså også til en afløser, men det er så en anden sag, men den er fra 1987, så et er vel ikke så underligt.