Susies kattefoto

Susie er stadig i Sydafrika. For tiden har hun besøg af sin kæreste, så jeg hører ikke så meget lige p.t. Men kender jeg hende ret, er hun på farten. For noget tid siden sendte hun mig dette dejlige foto, hun har taget af en af hendes venners kat. Jeg spurgte om jeg måtte bringe her, men hørte aldrig fra hende om det. Nu tager jeg så chancen og håber, det er okay – eftersom det er så godt. Hun lovede også nogen af hestene – men dem venter jeg stadig på……:)

0

4 thoughts on “Susies kattefoto

  1. Jytte – Ja jeg synes også, det er flot. Katte er simpelthen noget af det bedste – lige i rumpen på hestene *S* Hyggeligt at høre fra dig! Jeg har også smidt en hilsen ovre hos dig.

  2. Flot billede din veninde har fået taget! Og katte er skønne, det vil jeg gerne skrive under på LOL.
    //Jytte

  3. Helle K. – Helt vildt flot kat og super foto. Jeg må prøve det samme med Garbo. Men eftersom madammen hader at blive fotograferet så…. 😀

  4. Sikke en dejlig kat – og skønt billede.
    Jeg har selv nogle gange taget tilsvarende billeder af min kat – og der er noget særligt over sådan et nærbillede 🙂

Der er lukket for kommentarer.