Glædesglimt på en underlig mandag


Det var en underlig mandag idag, af førnævnte grunde. Dog er det altid en stor glæde, at nusse om hestene. Og idag var jeg da særlig heldig. Jeg havde et dejligt trekløver at tage mig af. Dog fik jeg ikke taget fotos af den første “The Fudge”, som ellers også er værd af fotografere. Dumt, men det må blive en anden dag. Til gengæld var en af vores hesteejere sød og tage disse af to af “drengene”. Først er det Escargot, som er min faste mandagsven. Han guffede (som de andre) med stor fornøjelse hestebosjer med hvidløg og urter, så det var nogen dejlige kys jeg fik. Den nye dreng og William kom til frisøren og blev helt civiliserede og se på. I første tilfælde et stort arbejde, men så meget mere tilfredsstillende bagefter.

Et smut på banen blev det også til, og så kom en af vores gamle venner tilbage idag, Alfie is back! han er vokset og ser godt ud. Han kommer til at se endnu bedre ud, når han taber bjørnepelsen og sådan lidt. Men han ser ud, som man gør, når man har været længe på landet.


Escargot og jeg


William Tell og jeg

4 thoughts on “Glædesglimt på en underlig mandag

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Forkælelse på lavt blus

  2. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Volmer - hele historien

  3. Tina – omme i London – Du kan tro, vi nyder det og hygger os. Escargot er en lidt nyere ven, men han er rigtig dejlig og en rigtig charmetrold. William er noget ældre, men noget helt for sig selv – det var ham der i sin tid bed mig i brystet, så jeg troede, det havde taget varig skade 😉

Der er lukket for kommentarer.