På tur med skønheder og en rædsel

Jeg havde besluttet mig for, at jeg skulle “på tur” idag. At jeg ikke bare skulle dovne dagen væk. Når jeg ikke bare sidder i den der gode stol, så er jeg altså heller ikke så fristet til at spise, og iøvrigt skal jeg også prøve at få mere motion. Så idag begav jeg mig ud på en lille tur. Havde det været sol og sommer, havde jeg cyklet hele vejen, men i det her vejr er det med min astma og lunger, at stramme den. Som det var tog jeg toget til Hellerup Station, og så gik jeg ned til vores hovedbibliotek på Ahlmanns Allé. Det var motion, og mere motion end jeg ville have fået var jeg blevet hjemme. Det var en passende tur, og dejligt at få noget luft. Men koldt var det nu. Især fordi damen har været supersmart at få sine ene helt nye skindhandsker, hun var så glad for (de var endda billiige) væk :(, så hun gik uden. Nå, men projektet jeg skulle på biblioteket efter, skal I nok få mere om senere. Indtil da, lidt om, hvad jeg mødte på vejen.


Gersonsvej i hver sin retning. Lige over til krydset ligger stationen til højre og posthuset iøvrigt også.Modsat vej gik jeg så for at nå op til biblioteket. Det skiller iøvrigt i krydset og bliver til Ryvangs Allé, som har endnu flottere ejendomme og rigtig mange ambasader. Det er også den vej ned Grevinde Alexandra bor. Gersonsvej er en lidt underlig vej. Den er pænt lang, og så ligger der en sælsom blanding af ting og sager der efterhånden. En dyrlæge, en ambasade, en skole, rædslen af en sportshal og en skole til at starte med næsten


Det første hus jeg mødte, og følte trang til at fotografere. Det ser ud som noget, der er ramt at krisen, uden jeg dog ved det. Det så halvfærdigt ud og der var ikke skyggen af liv der overhovedet. Synd for de børn, som skulle have haft det flotte træ-legehus, der var i haven, som det eneste sammen med et piletræ


Et af de flotteste huse på Gersonsvej


Kai Erichsen A/S


Elfenbenskystens (Côte d’Ivoire) Ambassade


Et hus, jeg altid godt har kunnet lide, og hvor der engang for snart mange år siden var udbudt lejligheder i


Midt i dette kvarter af smukke gamle klassiske villaer, har de så i deres “visdom” smækket den her sportshal op!!! Jeg gad vide, hvor mange, der skal bruges af dem. Der er ikke 500 meter derfra smækket en næsten lige så grim en op, omend denne tager prisen. Når man så samtidig ved, at idrætstimerne bliver skåret ned, ja så forstår man ingenting. Men når nu galt skal være, så kunne de for hulen da have bygget noget, der faldt bare lidt ind. Denne er en skændsel

På sidevejene Ahlmanns Allé og Dunfeltz Allé , som jeg var nede af idag ligger der om muligt endnu smukkere ejendomme, så dem røg der også et par af “i kassen”, nu jeg var der.


Denne smukke ejendom huser ejerlejligheder. En sådan på 117 kvm bolig, 50 kvm terrasse og egen have er til salg for 6,9 mill


En lejlighedsejendom, jeg synes er vildt flot, og sådan lidt eventyragtigt og et sted, jeg engang meget gerne ville bo. Den trænger efterhånden til lidt maling og sådan, men det er ligesom om at charmen forsvinder for mig, når det bliver for nyt 😉


Også sådan lidt eventyragtigt, og helt vildt hyggeligt og “lige mig”

2 thoughts on “På tur med skønheder og en rædsel

  1. Mette – Uha, og så har du ikke engang set hvor mange andre smukke der ligger heromkring, men jeg skal vise smagsprøver jævnligt, for der er nok at tage af. Det ér drømmehuse, og for mig jo også bare drømme, men det er også okay. Og godt nok, at det ikke koster at kigge, nyde og fotografere.

Der er lukket for kommentarer.