Så kan jeg lære det, kan jeg

At lade være, at falde for fristelser – Meditarranian Breeze by Elisabeth Arden! Jeg købte i summer Burberry Summer, og jeg klagede bagefter over, at jeg ikke synes, duften holdt længe nok.

Jeg burde have været klogere, for denne giver mig nøjatigt det samme problem 🙁 det er også samme type duft. Og på den måde, er det måske jo slet ikke billigt, for så bruger jeg alt for meget. Det er ikke, at jeg ikke kan lide duften, men den holder bare ikke længe nok i mit hoved – Øv!

Så kan jeg lære det kan jeg, at holde mig, til ting, jeg ved holder! Ikke at det er en formue, men jeg kunne jo lige så godt have brugt pengene på noget andet og mere vedvarende! Men for sent.

5 thoughts on “Så kan jeg lære det, kan jeg

 1. “Jeg købte i summer Burberry Summer, og jeg klagede bagefter over, at jeg ikke synes, duften holdt længe nok.” – det var derfor jeg troede du havde klaget 😉

 2. Therese – Det værste er, at jeg var inde og sprøjte den på, det var jo derfor, jeg købte. Jeg glemte bare alt om den faktor der. Jeg nævner ikke noget om at klage nogen steder. jeg ærger mig bare over, at jeg ikke tænkte mig om. Det må være forskelligt, for nogen perfumer holder fint på mig. Jeg skal åbenbart have nogen stærkere for at det holder.

  Anita – Jo det kan også være, men det skulle være, hvis man går for meget med en, at man skulle blive “imun” overfor duften, som jeg forstår det. Men jeg har også oplevet det, du skriver, så det er nok svært at gardere sig. Men jeg kunne jo have tænkt mig om, som Therese siger og prøvet den og så købt senere.

 3. Er det ikke også sådan, at man ofte ikke kan dufte sig selv efter en rum tid med parfume på huden? Det synes jeg altid, jeg oplever ved mig selv.

  Jeg kan tage en Escada på om morgenen og over middag kan jeg ikke dufte en snus mere, men når jeg spørger andre, så kan de fint dufte den.

 4. Om en parfume holder længe, er meget individuelt. For eksempel holder Coco Mademouselle og Chanel no 5 på mig HELE dagen, men på min veninde kun et par timer. Til gengæld kan hun bære Provocative Woman hele dagen, og på mig kan man knapt nok dufte den efter en halv time.

  Så det er ikke noget man kan klage over synes jeg.
  Til gengæld kan man gå i matas, sprøjte en parfume på og se om det holder længe nok – så kan du jo altid købe den dagen efter.

Der er lukket for kommentarer.