Ballancegang og at tippe over

Det med helbred, og hvad man kan og ikke kan, er en ballancegang hele tiden. At jeg for det meste fokuserer på det positive, er fordi jeg grundlæggende er en positiv person. Det betyder dog ikke, at jeg ikke også har mine dage og mine dårlige dage helbredsmæssigt. Jeg slås Gudskelov ikke med systemet længere, og jeg var heldig med min sag. Det kan jeg jo se nu, hvor jeg læser alle skrækhistorierne. Men derfor er det da ikke kun lykke og idyl helbredsmæssigt.

Idag var sådan en dag. Og det er ikke så ofte, jeg svælger i det, men idag var jeg virkelig så smerteplaget og træt, at da jeg stod i købmanden og troede, at jeg ikke kunne få mine sølle 200 kr. hævet, som jeg selvfølgelig havde glemt, da jeg var nede i byen og også havde fået afslag på hos grønthandleren, var jeg simpelthen lige ved at tude. Han må kunne have set det på mig, udover at jeg nærmest tryglede ham om at gøre en undtagelse, hvilket han gjorde. Jeg kunne ikke have gået et skridt mere.

Jeg har i det hele taget ondt i hofterne for tiden og har de allerfleste dage, og jo mere jeg går, jo mere ondt. Så det er let for andre at sige, at jeg bare skal få noget motion for hvert skridt medfører smerter for mig nogen dage, og altid efter et stykke tid. Så når jeg har gået for nogen ikke ret langt, er det en stor overvindelse, at tage det næste skridt. “Tag noget smertestillende” vil du så indvende. Og ja det kan jeg da, og lige p.t. er jeg også nødt til det. I forvejen er jeg meget mere træt end andre, og hvis jeg så oveni skal tage meget stærke smertestillende også, som også sløver, så bliver jeg endnu mere træt. Men lige p.t. er jeg nødt til det, fordi jeg har så pinedød ondt.

Jeg har også skåret i mine stalddage, det er jeg nødt til, for jeg mister helt overblikket, når det bliver for meget, udover at jeg også får ondt og bliver alt for træt – det ene en følge af det andet. Jeg ville virkelig gerne kunne holde til at komme der dagligt, eller bare oftere og især når min yndling kommer igen, men jeg er nødt til at tænke på helbredet og at mit liv som sådan skal hænge sammen – desværre. Så til dem, der kunne fristes til at tro, at det er den rene idyl hele tiden, så kan jeg bare fortælle, at det er det ikke, og idag er en af de dage. Og lige for tiden, er jeg i høj grad nødt til at prioritere at få sovet ud også, og i det hele taget få sovet. Det har også knebet en overgang, og bliver kun værre, hvis jeg overgør det. Så det er sådan lidt på flere fronter, jeg skal tage hensyn. Så blev I så kloge – hende den positive har også sine dage…

2 thoughts on “Ballancegang og at tippe over

  1. Hunløven – Jamen det har jeg jo med mellemrum. Sådan er det. Og normalt kan jeg godt klare det, men lige igår, blev det altså for meget…. Det bliver nok aldrig meget bedre, men jeg gør da, hvad jeg kan for at bedre på det, og ingen kan sige, jeg bare sætter mig hen i en krog og har ondt af mig selv. Tak for dine gode tanker og din søde hilsen – dét luner ihvertfald ALTID! Jeg klarer mig nok, så spar du din smule energi til dig selv – du kan vist godt bruge den også 😉

  2. Er virkelig ked af at høre at du har så ondt lige i øjeblikket. Ondt både på den ene og den anden måde.
    Selvom det nok aldrig bliver ekstremt meget bedre, så håber jeg virkelig at det snart bliver bedre.
    Så det er hvad jeg vil fokusere resterne af denne dags energi på. Må dog advare at der ikke er så meget tilbage.

Der er lukket for kommentarer.