DSB-husene på Gyldenlundsvej

På vej hjem, gik jeg ovre broen, som jeg før har nævnt. Den går over banen og til højre lige når man kommer over broen ligger disse dejlige rækkehuse, som tilhører DSB og er bygget i 1922. Det er faktisk om at fotografere dem nu, for som det ses, er der megen vegetation, der om sommeren dækker helt af der.

3 thoughts on “DSB-husene på Gyldenlundsvej

 1. Morsomt at finde ét af sine “mange” barndomshjem på nettet. Vores far var DSB ansat, og vor familie boede i nr 53 fra ca 1952 til 1957, hvilket vil sige fra jeg gik i første til fjerde på Ordrup Skole.
  Alle på den lille vej var DSB folk, og min far var trafik-ekspedient på Ordrup Station i kommandoposten, hvor de satte signalerne og modtog beskeder og togene på et morseapparat !
  Kan bl.a. huske, at det første MY lokomotiv kørte fra Kbh til Helsingør med den gamle arveprinsknud ombord. Far tog mig med på arbejde den dag, og vi gav prinsen en såkaldt 2’er ( knipse med pege- og langemand – vistnok en særlig DSB hilsen.
  Hej fra Greve
  Jørn

  • Hej Jørn

   Tusind tak fordi, du skrev. Det var da sjovt, at høre. Jeg kan rigtig godt lide husene, men har ikke nogen tilknytning, der kan retfærdiggøre, at jeg får et desværre. Du er altid velkommen igen, også omkring andre emner end lige dette.

 2. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » På den anden side

Der er lukket for kommentarer.