Jeg tog mig sammen

Jeg tog mig sammen og gik en tur til byen. Jeg skulle have mad til mislingen, hæve penge til en nyanskaffelse, som jeg får imorgen formiddag. Den lokale og nærmeste Superbest, er under ombygning. Helt unødvendigt efter min mening. Ikke nok med det, så er de ikke færdige. Så kunne jeg undgå det, så handlede jeg ikke der. Men jeg var hamrende træt. Det viste sig så også, da jeg kom ind i butikken, hvor jeg glemte drikkelse, som jeg også var gået efter. Altså måtte jeg ind igen. Da jeg kom ud på gaden, viste det sig så, at jeg også havde glemt lampelys. Men jeg orkede ikke mere, og kan godt vente med dem. Da jeg så gik derudaf, fandt jeg ud af, at jeg havde glemt at hæve penge. Jeg skulle til grønthandleren også, og håbede at kunne hæve hos ham. Nej det var kun på beløbet. Så gik jeg hjem og gik så rundt hjørnet til købmanden der, og normalt gjorde han det heller ikke, men da han så min fortvivelse, og jeg bad for mit liv, så gjorde han en undtagelse. Jeg kunne næsten have kysset ham. Det betyder, at jeg nu kan bruge hele dagen imorgen på at lave ingenting og ikke skal ud.