Godt tilfreds

Gæster og ny telefon startede dagen og bagværket blev vellykket. Så kan vel dårligt forlange mere på en dag egentlig. Men jeg fik smidt en plade mere i ovnen og bagt en kage til at tage med til pigerne imorgen. Gulerodskage med samme ingredienser som før, men i Weightwatchers måleforhold (inspireret af en opskrift i kogebogen). jeg skal melde imorgen, hvordan den smager, og om der er stor forskel til “den rigtige.”

Jeg er iøvrigt rigtig godt tilfreds med mig selv. Jeg har holdt mine Points til punkt og prikke og det går rigtig fint og det skal det så helst blive ved med. Det bekræfter ihvertfald, hvad jeg skrev forleden om overskud, nok søvn og alt det her. Der er helt sikkert noget om det. Men jeg har været meget fokuseret og ikke følt afsavn overhovedet.

Oveni en hyggelig chat med en medblogger, en lang telefonsamtale med en hesteveninde, og mere chat med en anden af slagsen og så en sludder med min gamle far, der er influenzaramt i svær grad. Stakkels ham.