Hvor er du?: De pokkers kilo’s ejer søges

Du havde en rigtig fin blog:

De pokkers kilo

Vi havde en god dialog, og så pludselig var du væk!?? Eller rettere, man skal inviteres til din blog! Det er jeg så ikke blevet. Det er selvfølgelig sådan, hvis du ikke længere vil dele. Jeg troede, jeg havde en kommentar fra dig og så kunne jeg have skrevet en mail. Men det nåede du så ikke, så det kan jeg ikke

Men hvor er jeg dog hammmertræt og ked af alle de blogge, der enten stopper el. pludseligt er lukkede. Selvom de er lukkede og jeg har været heldig at blive inviteret til en anden, så er det altså ikke det samme…… med det tempo de forsvinder i p.t. er der snart kun en håndfuld tilbage. Der er også nogen, der stadig er her, men som næsten ikke skriver. Når det er sagt, skal alle jo gøre som de føler rigtigt. Jeg siger bare, hvad jeg føler om det, og jeg synes det er noget rigtig l…! .

2 thoughts on “Hvor er du?: De pokkers kilo’s ejer søges

  1. Jeg tror at de fleste Blogger blogs har en tilsvarende Gmail adresse. Altså er der store chancer for at xxx.blogspot.com har xxx@gmail.com som email adresse for samme Google konto. O.s.v. Den er jo ikke helt sikker, men prøv … 🙂

Der er lukket for kommentarer.