Morgenrøde

Dagen startede lidt skidt, men det var faktisk en velsignelse i svøb. Jeg havde planlagt, at skulle med toget og bussen efterfølgende her til morgen. Det kom jeg ikke. Da jeg kom ned på stationen, så kørte togene kun hvert 20. minut, og således kunne jeg ikke nå bussen i den anden ende. Så besluttede jeg mig for at gribe cyklen. Og på den måde kunne jeg tage dette billede af solen, der står op over galopbanen. Men det kan undre, at det hvert eneste år, kan komme helt og aldeles bag på De danske Statsbaner, at det bliver vinter og evt også frost. Det var nemlig rimfrost på køreledningerne, der var årsagen. Vi kan sende folk (helt unødigt i mit hoved) til Månen, men vi kan ikke magte at få togene til at køre, så snart det fryser en smule……………der er altså noget galt et sted. Gad vide, hvad de gør i vores langt koldere nabolande??? Kunne man evt. spørge? Det forekommer mig, at det måske var en god ide.

Der var som altid lidt at lave i stalden, og det lykkedes at få Escargot til frisøren. Noget jeg ikke har gjort før, og han blev rigtig fin. Kagen faldt i god jord, og jeg fik som sagt også et stykke, som bliver trukket fra i regnskabet. Den smagte helt lige så godt som “originalen”.

Jeg var også en tur til lægen idag. Min venstre hånd driller helt vildt, og jeg kan næsten ikke bruge den. Og som jeg skrev forleden har jeg bare fordømt ondt p.t.. Jeg var godt klar over, at lægen ikke kan gøre frygteligt meget ved det, men jeg ville lige sikre mig, at der ikke var noget galt med hånden. Han mener, jeg har slidgigt. Så jeg skal have varme, ro og Voltaren Gel og evt. smertestillende. Det er kuren… Så p.t. er min venstre hånd i støttebind.

2 thoughts on “Morgenrøde

  1. Spacemermaid – Tusind tak skal du have. Dejligt du synes om det. For det er jo et sted, jeg holder meget af. Hånden er meget bedre idag, men igår var det godt nok sløjt sådan “all over”. Jeg er vist bare gammel og slidt, som lægen sagde.

Der er lukket for kommentarer.