Morgenreflektion

Jeg sidder lige så stille og drikker min kaffe, og er sådan set klar til at drage sydover. Jeg kan godt lide, at have god tid, så jeg kommer ordentligt afsted. Tasken er pakket med et stk. af Gulerodskagen, jeg bagte, et æble og drikkelse. Hvornår jeg får noget vides ikke, men jeg har også spist en god solid mad her til morgen, så jeg skulle kunne klare mig fint.

Det bliver smukt vejr til køreturen dernedad. Her er himlen kold og klar, og jeg har såmænd intet imod at skulle sidde der og simre, når vi når så langt. Smerterne er Gudskelov mindre nu, efter en solid omgang smertestillende, og eftersom det begrænser sig hvor meget, jeg skal bevæge mig idag, så går det nok. Hånden har det heldigvis også meget bedre. Jeg har p.t. ingen ide om, hvornår jeg returnerer, men iaften på et el. andet tidspunkt. Rigtig god weekend til jer.

3 thoughts on “Morgenreflektion

  1. Kære Begge

    Det var en fin tur, og det var rart at kunne være med til at sende min søde veninde pænt afsted. Og vejret samarbejdede på smukkeste vis. Jeg er til gengæld helt brugt op idag.

Der er lukket for kommentarer.