En lille gåtur – Hingstekatalog

Da jeg kom hjem idag, skulle jeg på en lille gåtur. Ikke langt fra mig ligger Travbanen. Så vil du nok spørge, hvad jeg skulle der. Jamen ulogisk nok, så ligger Dansk Galop på Travbanen i det, de kalder Hestesportens hus! Vi er nu mange, der gerne ville have, at Dansk Galop holdt til på netop Galopbanen, som det var tilfældet engang. Men foreløbig bor de altså på Travbanen.

Jeg havde lovet en af hesteveninderne at hente os et Hingstekatalog 2009. Det er helt enkelt, det navnet antyder. Et katalog over de hingste, der er i avlen 2009. Det er godt man ingen hopper har, for der er nogen dejlige drenge imellem der og jeg ville nødigt skulle vælge. Når man nu ingen hopper har, kan man bare sidde og nyde de fine hingste og dejlige billeder i kataloget. Det er heller ikke så ringe. Kataloget kan så også ses på nettet lige her.

2 thoughts on “En lille gåtur – Hingstekatalog

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Et favorithus

  2. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Vinteraften

Der er lukket for kommentarer.