Vinteraften

Selvom mange synes, at NU skal det være forår, så var det her imorgen en meget anderledes virkelighed, jeg vågnede op til. Det var simpelthen vintervejr. Det var tyst, hvidt og rigtig, rigtig flot. Specielt koldt var det ikke. I modsætning til den anden dag, hvor togene helt bogstaveligt “gik kolde” p.g.a. kulden havde de idag besluttet at køre planmæssigt. Men for en sikkerheds skyld var jeg der til et tog før, så jeg var sikker på at nå bussen i den anden ende. Så skulle jeg vente der, men sådan er det så.

Jeg havde så rigeligt at se til idag, at jeg helt glemte at fotografere i stalden. Det gjorde jeg så på vej hjem og frem og tilbage på min lille gåtur.

Da jeg kom hjem skyndte jeg mig selvfølgelig i bad, for så var jeg godt nok træt og så lavede jeg suppe. Det var og er suppevejr. Så der var porrecremesuppe og skinke/ostetærte til aften. Slet ikke så ringe, og så er der endda Points til et stykke Gulerodskage til aftenkaffen 😉