Mobil billigt til salg

I husker sikkert, at jeg fortalte, at jeg havde købt ny telefon. Anyway, den kunne jeg slet ikke forenes med. Eller rettere, havde jeg fortsat og havde jeg ikke noget alternativ, så havde jeg været tvunget til det. Nu duer min Nokia stadig, så den er taget i brug igen. Der var ingen glæde ved at bruge den og at skrive en sms blev en uoverstigelig forhindring, ligesom der var funktioner fra Nokiaen, den ikke havde, som jeg manglede. Derfor har jeg en mobiltelefon billigt til salg. Med mobiltelefoner er det helt sikkert indholdet og ikke udseenendet, der tæller 😀 Kontakt mig endelig, hvis du har lyst til at få en meget billig telefon. Der kunne jo være nogen, der ikke har samme ingroede vaner som jeg. Telefonen fejler intet og er som sagt smuk i design.

2 thoughts on “Mobil billigt til salg

  1. Mahalo – Der var nu ingen der påduttede mig den. Det var på eget initiaviv, og jeg burde have vidst bedre 😉 Så som du kan se, køber jeg mig nu en Nokia – IGEN 😀

  2. Nej tak.

    Jeg kender det med, at “nogle” gerne så at man skifter telefonmrk:-)

    Jeg havde også Nokia, men blev foræret en af de der Ericson’er…..
    Den kunne jeg slet ikke med! Så det var tilbage til den gode gamle igen! 😀

Der er lukket for kommentarer.