Shopping og gulvvask

Jeg har shoppet rundt på nettet. Både efter det ene og det andet. Dels mænd 😀 (det har jeg sgu ikke så meget held med, men det gør ikke noget) og så har jeg købt Digitalt Kabel-TV og valgt 4 valgfri pakker. Det bliver super. Jeg får en digital box med også. Hold op som jeg kan.

Derudover har jeg kigget på en ny mobil, for gu trænger jeg! At jeg så ikke kunne finde fred med den Siemens, jeg havde købt, var en ting, jeg havde regnet med evt. kunne ske. Den var så billig at der ikke skete det store ved at købe den. Nu løber jeg ingen risiko næste gang, og holder mig til det sikre, og jeg tror også, jeg har fundet modellen NOKIA 6300. Har du erfaringer med den? Så lad mig høre, om du har været glad for den. Det er den mest solgte fandt jeg ud af, der hvor jeg kigger. Ikke i denne farve, men det passer mig fint at være “lidt for mig selv” og jeg synes den er rigtig smuk i den her farve….. Jeg har så ikke købt endnu, men tygger lige på den, men jeg er 99% at det bliver den.

Udover at shoppe efter både det ene og det andet, har jeg fået noget frokost (en dejlig rejemad) og så hev jeg mig selv op med kran og fik vasket gulvet. Det var dælme hårdt tiltrængt og vasket op har jeg også. Så lidt har jeg da lavet.

3 thoughts on “Shopping og gulvvask

 1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Så har jeg….

 2. Mahalo – Det med mobilos. Jamen jeg har ikke købt den endnu, så vent du lige med at sige tillykke til jeg har købt.

  Det med mændende vil jeg nu ikke give hende ret i. Sådan har det nu ikke været for mig. Det har været meget forskellige problemer. Men det ville da klart have været noget lettere for hende, at have beholdt den første 😀

 3. Tillykke med den! 😀 Altså mobilos!

  Det med mændene, det kommer hvis/når det kommer…;-)

  Jeg læste engang i et interview med skuespillleren Lisbeth Dahl, hvor hun skulle kommentere sine mange ægteskaber:

  “Jeg kunne ligesågodt have beholdt den allerførste mand – For det er de samme problemer man “løber udi” med dem alle!”

  (Sådan noget i den stil, mente hun vist….) 😀

Der er lukket for kommentarer.