Så har jeg….

Købt mobilen og får den om 3 dage – GLÆÆÆDER MIG! Ved det godt – jeg er så barnlig :D. Den nuværende ligner noget, der har været i krigen og laver underlige gerninger indimellem. Så det bliver superfedt med en ny blank lækker mobilos, som ovenikøbet skulle være let at betjene og har alt, jeg skal bruge.

5 thoughts on “Så har jeg….

 1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Den blev hentet idag

 2. Mette – Tusind tak, nej det er helt okay at være en gadetfreak.

  Birgitte – Tusind tak for at du skrev. Dett glæder mig da meget, hvis jeg helt tilfældig har valgt den samme som dig. Ja jeg elsker også min mobil. Også rigtig god weekend til dig. Knus D

  Marianne – Ja det er da dejligt, at have evnen til at glædes.

 3. Den telefon bliver du glad for, den er helt magen til min (tror jeg) – og jeg elsker min mobil.

  Hav en rigtig god weekend.

  Knus
  Birgitte

Der er lukket for kommentarer.