Venindehygge

Hold op, hvor vi hyggede os idag. Min veninde fra det svenske og jeg. Måske I husker, at jeg var en tur deroppe i sommer. Vi har gået i skole sammen og vi kan sludre rigtig godt og munden stod da heller ikke stille på os idag, når vi da ikke lige spiste hjemmebagt blåbær/æblekage (Weightwatchersopskrift fra kogebogen “Sundt og let med WW”, hvor den dog er med brombær istedet for blåbær), slik eller drak kaffe/sodavand. Det var rigtig dejligt at se hende, selvom al den snak har udløst en hovedpine af de større. Det må jeg så leve med og gå tidligt i seng. Kagen var rigtig god, og jeg fryser nu ned, så jeg har til en dag, hvor jeg trænger for noget sødt. Den skal prøves med lidt forskellig frugt i. De smukke tulipaner, havde hun med til mig. De er dobbelte, og er nærmest en dosis solskin på en meget grå og snefuld dag her.

3 thoughts on “Venindehygge

  1. Pia – Ja det ser rimeligt indbydende ud – det skal fotos jo helst 😀 Men det var det nu også.

    Mahalo – Ja jeg er et rigtigt hyggedyr 🙂 Puden er også rigtig smuk, men den er voldsomt upraktisk, når man har kattehår, for de hænger i. Den er gammel – mormor har broderet den. Så nej den er ikke til bytning el. noget 😉 Også god weekend til dig!

  2. Du forstår at hygge!:-D

    Ps. Jeg er HELT VILD med den sorte pude med rosen på, som er i sofaen!

    Du vil ikke bytte med en af mine…? 😀

    God weekend!:-D

Der er lukket for kommentarer.