Et godt grin ved bussen

Jeg tog et tog afsted efter at nå en bus tidligere imorges. Ligemeget hvordan jeg gør, skal jeg vente på den i Klampenborg. Det får så normalt også være, men det var dælme en kold ting imorges. I toget var jeg så forudseende, at jeg nappede en Urban med mig og læse i. Det var helt bevidst, for der var en klumme af Charlotte (Spacemermaid), jeg ikke havde læst.

Jeg fik mig et godt grin, ved at læse om hendes fortolkninger og forklaringer udi og omkring filmen “Han er bare ikke vild med dig”. Jeg fik mig en god latter kulden til trods. Ikke mindst over hendes bemærkninger om, hvis filmen skulle handle om kvinders tankegang. Det kommer hendes næste klumme til at handle om – jeg glæder mig til at læse den!

Jeg kender det jo så UDEMÆRKET! Både det ene og det andet!

0

3 thoughts on “Et godt grin ved bussen

  1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Total træthed

Der er lukket for kommentarer.