Barnaby – Starten på en samling

Det har jeg nu! Jeg var fyr og flamme, da jeg fandt ud af, at jeg kunne købe “Barnaby” til en yderst rimelig penge gennem Billedbladet. Og selvom jeg sikkert har set de fleste af dem, hvis ikke dem alle, så er det ligemeget. Jeg kan ikke huske dem alle, og de er superkvalitet, og er seværdige altid. Det er klassisk englesk TV-serie, når det er allerbedst. Og så er jeg tosset med John Nettles i rollen som Tom Barnaby. Hvis du ikke har nået at komme med fra start, kan du nå det endnu, bare klik på linket ovenfor og se hvordan. Og det var selvfølgelig den nyeste til samlingen, jeg talte om, at jeg så igår. Jeg elsker scenerierne – typisk engelske, og i det hele taget, er det bare så godt som det bliver, med de bedste engelske skuespillere. Hvis ikke du har set Barnaby, så har du chancen nu, til en yderst rimelig penge. Og køber du alligevel Billedbladet, er der da slet intet at betænke sig på. Nedenfor en fan-trailer og lidt links!

Efter at have lavet Kriminalkommisær Barnaby et årti, slutter det for John Nettles i 2011, når han har filmet de sidste afnit her snart. Der vil blive produceret yderligere afsnit med en anden skuespiller, men den skal ikke regne med min støtte. Ingen Barnaby til mig uden John Nettles, og Gudskelov har han lavet så mange fine afsnit, som jeg nu får på DVD.

Links

  • Kriminalkommisær Barnaby på Wikipedia
  • Midsomer Muderers – Site om serien, midsomermurders.net
  • Midsomer Murders på IMDB.com
  • Midsomer Murders på Wikipedia
  • John Nettles på Wikipedia
  • 3 thoughts on “Barnaby – Starten på en samling

    1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Weekendstart

    Der er lukket for kommentarer.