Hjælp! Skyggen der ikke vil gå væk :(

Catarina var så sød, at gøre opmærksom på skyggen forleden, og jeg har set den på nogen fotos før, men da den ikke ses på alting, har jeg haft den glemt igen. Jeg har pudset og poleret min linse m.m, og den vil bare ikke gå væk. Hvad hulen kan det være, og hvad kan jeg gøre ved det?? Nogen der ved noget? Heldigvis er det kun på fotos a la ovensiddende, hvor den er tydelig, men det er da hammerirriterende!

4 thoughts on “Hjælp! Skyggen der ikke vil gå væk :(

  1. To sommerfugle – Ja det er nøjagtig samme princip, det har du ret i. Garantien må du endnu, men som du siger, det er som regel til at rette… hm, jeg tænker lige over det. Men tak for hjælpen ihvertfald. Så er jeg da så langt.

  2. Jeg fandt et billede med en lignende skygge, hvor det netop var støv.

    Når det er et kompaktkamera med støv indeni, vil jeg kalde det for defekt. Hvis garantien gælder, mener jeg at den burde dække det. Men en reparation kan risikere at være langsommelig – hvis de ikke vælger at skifte det….

    Med et passende program er det i øvrigt ikke så svært at rette op på sådanne fejl på en jævn billedflade.

  3. To sommerfugle – Det kan det måske være. Det kan ihvertfald ikke være noget udenpå kameralinsen, for den har jeg som sagt renset grundigt uden ændring. Nu har jeg lige kigget på det igen. Det ser ud til, at når jeg zoomer ind, at så er det der ikke, men fordi det så ryger ud af rammen. Det sidder samme sted. Kameraet er et Canon Ixus 850 IS.

Der er lukket for kommentarer.