Snedronninger


Sin Cocos og Jennie og Royal Legend og Søs


Loquita og Malin


Airstrike og Lene

Der var gang i snedronningerne idag. Som det ses ovenfor, fik jeg taget lidt fotos af nogen af de søde madammer (både heste og ryttere). Jeg fik puslet William det kære dyr. Det sætter han stor pris på, og ovenikøbet fik jeg endelig hilst på hans søde mor som kom med gulerødder til ham idag. Det gjorde hans far også, men ham har jeg set for ikke så længe siden. Som altid en dejlig dag i stalden og tiden flyver bare afsted. Jeg var så heldig at få lift hjem i bil, så det var luksus og superdejligt. Tusind tak for det i sådan et vejr. Så selvom dagen startede lidt dumt, så udviklede den sig og endte med at blive rigtig god.

Det var også dagen for Bendt Jensens bisættelse. Jeg endte med, at beslutte ikke at deltage. Ikke fordi jeg i princippet ikke gerne ville sige pænt farvel til “Bense”, for selvfølgelig ville jeg det. Men to bisættelser på lige så mange lørdage blev mig lige rigeligt. Så var der logistikken i det og så blev jeg enig med mig selv om at ære ham ved at tage i stalden. Så sådan blev det.

11 thoughts on “Snedronninger

 1. Jennie – Det er to små perler de to. Og lyn er de jo begge må man sige. Det var vist mere, at jeg ikke var hurtig nok, og det med at stå stille er jo ikke lige sagen. De er rigtig dejlige begge to og også skønt og se hvor meget dig og Coco hyggede jer forleden.

 2. Hej Deborah!
  Ihh altså Coco og det røde lyn ser altså bare super fine ud, selvom de “med vilje” undgår kameraet, men ingen tvivl de to hopper er helt specielle 🙂

  -Jennie

 3. Nej, dét har du ret i. Specielt hvis Bendt og hans familie betød noget for dig.
  Jeg tænker mere på de mennesker som hver dag slår op i avisen for at se om der er nogle de kender bare en lille smule, og så møder op specielt hvis der er adviseret “traktement” bagefter. Og bliver indtil de bli’r smidt ud. TRO mig, jeg kender adskillige. Størsteparten ensomme mennesker.
  Og det er bestemt ikke dig som jeg kalder “hykler”, men netop disse mennesker jeg her omtaler.
  Jeg var der heller ikke. Snue.
  Jeg var 12 år da jeg mødte Bendt første gang, og der dannede jeg mig et indtryk af han som ikke har forandret sig en cm. siden. Dygtig hestemand.
  Han var en speciel fætter, og engang var jeg – “helt alvorligt” ved at forgi’ ham, for han var udgået af kildevand og da vi kun havde almindeligt postevand i hanen i Dominostalden, åbnede jeg en rosévin af meget ældre dato. Som han desværre smagte på. Og han blev MEGET syg. Rigtig synd.
  Men roséen må ha’ stået der i meget lang tid, og havde åbenbart gæret.
  I de ca. 10 år hvor jeg kom næsten dagligt i Dominostalden, lærte jeg ham rigtigt godt at kende.
  Hver gang jeg mødte ham spurgte han venligt “hvem er du??”
  FILIPs mor. NÃ…H, jamen så kender jeg dig godt. En festlig og speciel mand som jeg håber St. Peter lukker ind.
  Bendt. R.I.P.
  Jane

 4. Jane – Med hensyn til Bendt’s begravelse, var jeg BESTEMT ikke indifferent, og det ville på ingen måde have været hykleri, at møde op. Det vil jeg gerne lige slå fast. Men jeg orkede simpelthen ikke en begravelse lige oveni en anden. Sådan var det. Men jeg ville bestemt ikke have følt det overhovedet hyklerisk at møde op – bestemt ikke. Jeg valgte bare ikke at gøre det. Man kan vel godt vise respekt og komme på den konto OGSÃ… for de efterladtes skyld. Det synes jeg ikke er hykleri.

 5. Hej Lene!
  Det lyder jo dejligt, så slægter hun jo ikke sin bror Air Force – den bandit, efter. Efter sigende er der flere i Jylland der har smagt på græsset:-)
  Den dag Air Strike ankom til stalden, troede jeg at det var en fejlleverance for hun lignede intet jeg havde taget billeder af som 1 dag gammel, 17 dage, ½ år, 1år og 1½. Jeg var “paf”. Majestic lignede bare sig selv.
  Men nu er hun jo begyndt at ligne en rigtig hest, og det har sikkert kostet en masse strigling. Og træning selvfølgelig.

  Nu er det jo rigtig spændende om du/I også kan få en “kanon” ud af hende.
  Potentialet er der, for i “AL familien” har de RIGTIG gode væddeløbere været hopper. Sorte eller skimler.
  Samtlige billeder(undtagen Derby Dag sidste år) af Air Force i vindercirklen har han haft en rigtig glad og stolt storsmilede pige med rødlig hestehale ved sin side som fulgte ham hele vejen til startboksen og gav ham den tryghed han behøvede. Noget som vi kigger på hver dag når vi på væggen ser Burt Seegers vinderbilleder.
  Mon du kan gætte hvem jeg hentyder til:-)
  Jane

 6. Hej Jane, jo vi havde en god tur 🙂 Som Deborah skriver så er hun en pusling. Hun er skøn, elsker at komme ud og elsker at blive striglet.

  Og Deborah, fedt at du fik taget billeder af “babyerne” selvom de jo ikke ser så babyagtige ud mere 😉

 7. Apropos Bendt Jensens bisættelse. En sætning jeg altid hørte ham sige, hvis man spurgte om han skulle til begravelse (selvfølgelig folk indenfor Galopsportens sortí) var Bendts kommentar altid: Hvorfor skulle jeg dog dét?? Tror du han ville komme til MIN??
  Og ret, det havde han da. Hvorfor komme bare for at komme for at vise andre, at vi sørger. Hvis vi egentlig er indifferente. Hykleri.
  Personligt går jeg KUN til begravelser hos de mennesker der har betydet noget specielt for mig eller min familie. Hvor det er med OPRIGTIG sorg jeg kan sige “farvel” og ønske at St. Peter vil ta’ vel imod dig ved himmerrigets dør.
  Så, hvis folk ser mig til en begravelse, ved de også at dette var en person jeg virkelig holdt af og vil savne. Som har betydet en forskel.
  Og -puhh hvor har jeg været til mange bare det sidste halve år. Og jeg/ vi må sande at vi er ved at blive ældre, vennekredsen udtyndes systematisk.
  Men heldigvis er der mange vidunderlige mennesker at hygge sig med i de yngre generationer, mange som man selv har dirigeret ind i Galopverdenen og som nu flittigt ta’r DERES børn med. De er FREMTIDEN.
  Jane

 8. Jane – Jeg ved ikke, hvad du har lavet, men hun er en pusling og meget fotogen synes jeg. Så jeg skal nok tage flere. De var en tur på banen.

 9. Hej Deborah!

  Det er vel nok skønt at se et billede af Air Strike, hvor man ser lidt andet end ganen og øjnene. (Dem jeg selv har taget).
  Ingen tvivl om, at hun har vokset sig kønnere, og det er i det hele taget en smuk equipage på billedet her. Håber de havde en dejlig tur.
  Jane

Der er lukket for kommentarer.