Starten på dagen


Holmegårdsvej her til morgen

Jeg skulle med toget og siden bussen imorges på vej til stalden. Nu var der bare lige det ved det, at i weekenden kører skidtet kun hvert 20 minut, og jeg vidste ikke timetallet, så selvfølgelig kørte toget lige for næsen af mig, og dermed ville jeg også blive voldsomt forsinket i den anden ende. Argh! Jeg var sur, men det hjalp jo ikke, så jeg spændte spadsererskoene på, og gik op mod Klampenborgvej og tænkte, jeg måske kunne fange bussen der. Næh, den var også kørt 🙁 Det kørte ikke lige for mig, indtil jeg kom ned på Galopbanen, for hvem var der. Det var Hanne, og så fik jeg selvfølgelig lift med hende. Ã…h, som jeg var lettet, for dagen idag var en af dem, hvor hofterne gjorde voldsomme knuder. Så efter et smut omkring bageren landedede vi i stalden.

1 thought on “Starten på dagen

  1. Pingback: What’s Happening? » Blog Archive » Steven Spielberg Op De Lange Latten | Basv’s Weblog | Hardware

Der er lukket for kommentarer.