Underverdenen ifølge MacIntyre


Paddy Conroy

Donal MacIntyre følger en ellers lukket kriminel verden. Her lærer vi på første parket, hvordan det er at leve i dette miljø, som med rette kan kaldes “underverdenen”. I hver episode følges en kriminel, der guider os igennem deres verden. I dette afsnit er det Paddy Conroy, Newcastle i England, som er dømt for tortur og våbenbesiddelse og som ligger i evig krig med familien Sayers. Han prøver på, at holde lav profil, men det er svært, når han trues på livet.

Jeg så denne udsendelse i onsdags, og selvom man ved, der findes den slags, var det alligevel rystende.
Nedenstående klip er fra udsendelsen, og det viser tydeligt, hvilke person, Paddy Conroy er:

Sendt onsdag på Viasat Explorer, som jeg også får med min nye digitale pakke og er fra 2006.

Links

  • Om Paddy Conroy på FACES
  • Paddy Conroy på MySpace