Arv og et gensyn

Jeg har ofte tænkt, at jeg simpelthen har soulmusik i årerne, for jeg får altså en helt bestemt følelse af lige den slags musik. Jeg har også altid været den, der var førende udi den slags førhen, da jeg stadig fulgte meget med i den slags. Selvom jeg ikke gør det så meget mere, så er det stadig en kilde til stor glæde. Noget mere end andet selvfølgelig.

Jeg bliver ihvertfald stolt og glad over at være landsmand med en mand som ham her, nu da jeg iaften så ham igen,og jeg er sikker på, der ligger noget arv der og spiller ind, men det gør heller ikke spor. Nu mangler jeg bare en at kunne synge den her til 😉 – men indtil da er det også fint bare at lytte:

6 thoughts on “Arv og et gensyn

  1. Næh næh… det er mig der bliver kategoriseret som spam… Ã…benbart pga den firewall jeg sidder bag på jobbet. Det mystiske er at jeg ikke har problemer på andre private hjemmesider… Og det er da irriterende, når man lige smutter forbi dig i dagtimerne 😉

  2. Suzanne – Dejligt at høre fra dig som altid. Hvordan kan jeg være spam??? 😀 Det forstår jeg godt nok ikke en lyd af. Jeg har haft en fin weekend. I stalden igår, og idag slapper jeg af og hygger mig her ved computeren. God bedring med forkølelsen – pas nu på at blive helt frisk inden du styrter rundt igen 🙂

  3. Skyndte mig lige ind for at se hvad der sker i dit liv, når nu jeg har tiden hjemme. Fra jobbet kan jeg kun læse med og ikke skrive – jeg får konstant besked om at jeg sidder ved en server med et netværk, der ligner spam 🙁

    Håber at du har haft en dejlig weekend, min er desværre blevet brugt på forkølelse…

Der er lukket for kommentarer.