Sløv søndag

Jeg har hygget med Garbo idag. Ikke en dyt har jeg lavet. Har været træt, og har sovet i stolen, vasket op og bare nusset lidt rundt. Jeg har også set en film, som jeg nu ikke rigtig ved, hvad jeg synes om. Jo, jeg synes, den var god, men slutningen var noget forvirrende synes jeg, og det ødelagde helhedsintrykket.

Al sneen er væk, og set med hesteøjne er det godt. Nu skal temperaturen bare ikke falde igen, så er vi på den. Men lad os nu se….

5 thoughts on “Sløv søndag

 1. Lone – Hun er en meget dejlig mis og meget klog, det kan du tro. Også meget smuk, synes jeg. Hun er utrolig venlig overfor alle og vil gerne snakke. Grunden til, at jeres mis var kantet, var jo også p.g.a. sygdom. Garbo sover langt de fleste af døgnets timer.

  Det var så lidt – altså kommentarerne. Du får en lille award til at trøste mig på også.

 2. Hvor ser Garbo dejlig ud, Deborah :o)
  Hun ser mere fyldig ud, end vores Miss gjorde.
  Vores var blevet lidt “kantet” i ansigtet og over hofterne på det sidste.

  Sover Garbo også mange af døgnets timer?

  Tak for dine omsorgsfulde kommentarer hos mig.

 3. Karin – Tak skal du have. Jeg synes også, det er et dejligt foto af hende. Selvtak for hjælpen og snakken 🙂

  Trine – Tak skal du have! Ja jeg synes også, hun er meget smuk. Sjovt som man ikke kan se alder på katte – hun bliver 16 lige om lidt. Hun er meget sød, kan du tro og katte i det hele taget!

 4. Skønt, skønt billede af Garbo. Det ser ud til og lyder, som om I begge har haft en afslapnings søndag. Tak for hjælpen og snakken lidt tidligere på aftenen.

Der er lukket for kommentarer.