Mine bedste venner


Good Girl og jeg


Loquita og jeg

Jeg har været i stalden idag. Og jeg havde nok at se til. Der var drøn på Wellness’en og to af “Klienterne” var netop Goodie og Loquita. Begge nød de det i fulde drag. Loquita er relativt ny i stalden, men ikke desto mindre er vi på kort tid blevet meget gode venner som det ses. Og hun er det dejligste væsen at omgåes. Hun fælder behørrigt lige nu, så jeg gnubbede rigtig mange hår af hende idag og det må jo være rart at få væk. Hun er ikke en Dronning som Goodie, for der kan jo kun være en af den slags :), men jeg er sikker på, at hun bliver en god hest. Med den afstamning, skulle det være sært andet. Man ved jo aldrig, men hun har fine forbindelser med samme mor som Premiere Cru, der vandt Breeders Cup 2008 og Final Appearance som far. Der kan man se, jeg huskede ham som havende en stjerne magen til hendes, men der tog jeg fejl. Jeg har muligvis tænkt på Da Vinci, som blev 2.

Hestene er mine bedste venner, og måske det er der den ligger, at vi kommer så godt ud af det. Jeg ved det ikke, men jeg ved, at det altid har været sådan. Jeg sagde idag til en af pigerne, at en at Loquita da var det sødeste, og hun svarede, at det var hestene jo altid, når jeg ordnede dem. Og det er de faktisk også 🙂 Det vil jeg bestemt ikke klage over. Det er en stor glæde at være sammen med dem og nusse om dem. Således også idag.


Beviset på at Loquita gerne vil kysses – ihvertfald af mig 😉

Tak til Rum, som har fotograferet!

7 thoughts on “Mine bedste venner

 1. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Forkælelse på lavt blus

 2. Lone – Tusind tak! Det er sjovt, du siger det, for en af mine staldveninder, kommenterede netop forleden, hvor hun havde nydt, at høre jeg gik og sludrede med en af vores heste (hende den store grå Good Girl). Så det kan da være, det er dér den hænger 😉 Det skulle ikke gøre mig spor. Sålænge hestene og jeg hygger os, og det gør vi jo, så overlever de andre nok mit sludren – tror jeg 😀

 3. Jane – Hun er en meget fin hest og fantastisk bygget. Alt sidder rigtigt på hende. Ja det er Cote, der er mor. Jeg havde slet ikke tænkt udtrykket Kronprinsesse, men det er da det hun er. Der er flere ejere, men heldige, det er de. Og jeg fordi jeg får lov at passe hende.

  Jeg ved ikke lige, men Air Strike er altså meget kælen i mine øjne, så måske du lige har fanget hende på et forkert ben. Hun vil meget gerne snakke, så kom du bare!

 4. Hun er vel nok dejlig og tillidsfuld og det synes, at hun er MEGET tilpas ved at være blevet finet. Så super velsoigneret. Og kælen. Heldige dig.
  Cote må jo være hendes Mor og med den afstamning tror jeg hun ka’ blive et HOT Oaks emne.(Derbyemne også) Premier Cru er jo efter Cajun Cadet som er kendt for “mest” at avle sprintere/milere, og med Loquita her som er efter Final Appearance er der ingen tvivl om at hun kan klare distancen. Rigtig flot afstamning. Hun blir én der kan få folk til at spærre øjnene op på Staldrundgangen. “Kronprinsesse”.
  Jeg MENER at jeg har et billede af hende og Air Strike i ½ års alderen efter de var taget fra, og hvor leger med hinanden, men det må ligge på kontoret. Opgi’r. Har ledt efter det en time. Intet er så lækkert som hestebørn.
  Det er en MEGET heldig ejer. Dejligt hvis “Cruella” ku’ blive lige så kærlig, så ville jeg komme tit og ofte. Men med Air Force i frisk erindring, ved jeg man skal passe på “pølserne”:-)
  Jane

Der er lukket for kommentarer.