Nåh, det er sådan man gør *S*

En sød veninde sendte mig denne igår, og det ville unægteligt være en lettere måde at veje sig på, og med et noget andet resultat. Som det er, så er jeg bange for, det ville være selvbedrag af de større, og der kæmpes videre for hvert eneste kilo. Til gengæld er glæden også megastor, når det så lykkes til sidst. Can’t wait!

4 thoughts on “Nåh, det er sådan man gør *S*

 1. Jane – Det håber jeg for dig, men jo før du kommer igang jo bedre. Kan godt se, det må været svært uden opbakning. Det forstår jeg slet ikke. Din mand må da også være interesseret i, at du er slank, glad og ikke mindst SUND! Det er jo ikke kun et spørgsmål om forfængelighed, men i høj grad om helbred generelt. Du er NØDT til at blæse på hans manglende solidaritet, og gøre det for dig. Og lån bogen på biblioteket, hvis du ikke vil købe. Good luck! Jeg gør jo også helt alene, uden opbakning. Men der er selvfølgelig forskel på manglende opbakning og direkte sabotage af dit projekt….

 2. Tak ska’ du ha’. Men jeg er nok som en “sprinter”, ligger og luner mig -ikke FOR langt tilbage -og så skyder jeg frem.
  Meen – spejle er nu ikke hvad de har været!!! Det ville hjælpe gevaldigt, hvis der var bare “en lille smule solidaritet på hjemmefronten:-)
  DEN mangler. TOTALT.
  Jane

 3. Jane – Jeg er ked af, du har mistet gnisten. Det gjorde jeg også lige kort, men heldigvis har jeg fundet stædigheden frem igen. Jeg er ked af at sige det, men motivation og viljestyrke holder ikke i længden. Det er en beslutning hele tiden. Har du læst Dr. Phils “Aldrig mere vægtproblemer“? Det vil jeg anbefale dig. Du husker vel, at vi har et væddemål, og skal være fine til sæssonstart? Min bedste motivation er netop fotos af mig selv, for så bliver jeg så led og ked af mig selv, at det ikke kræver noget som helst offer af mig at tage mig sammen. Derfor bl.a. trækkes I med fotos af mig her 😉 Men da bestemt dejligt, at du kan se, at jeg har tabt mig, og at du siger det. Tak!

 4. Man kan ihvertfald godt se at du har tabt dig. MEGET. Specielt på de sidste billeder sammen med “Dronningen”, og udpræget meget i ansigtet.
  Selv har jeg stået stille de sidste to måneder, hvad der desværre også kan ses i ansigtet, men motivationen har sammen med solen og varmen været væk.

  En gammel nu afdød ven, en jockey havde jo altid vægtproblemer. Om sommeren måtte han kun veje 56 kg, og over vinteren vejede han tæt på de 70. Så der hen på foråret hvor han var NØDT til at tabe sig var han sur, indebrændt og fordrejet som få.
  Men han plejede meget kontant, men med et smøret grin at sige:
  Det gør ikke noget du bedrager din kone, bare du ikke bedrager digselv.:-)
  Jane

Der er lukket for kommentarer.