Vågen klokken tre

Hvordan var det nu med den der Medovate reklame – udkørt klokken 3 – var det ikke sådan? Det var jeg godt nok, da jeg vågnede klokken 3 i nat. De kære statsbaner, havde igen i deres visdom fundet et eller andet, der skulle fixes på banelegemet, og kørte med nogen meget store maskiner, der i den grad larmede og vækkede mig. Jeg har meget svært ved at falde i søvn, når jeg sådan bliver vækket på den måde midt i det hele. Så forudseende gik jeg op og tog en pille, så jeg var sikker på at få sovet noget mere. Det gjorde jeg også, men eftersom jeg igår også havde vanvittig ondt, da jeg kom hjem, så havde jeg også taget smertestillende, så nu er jeg godt og vel “bombet”, både at træthed og piller. Så vi får se, hvor meget, jeg får lavet her idag. Jeg satser på lidt søvsugning og vanding af planter.