Nej tak og nej tak – Lokalavisen betaler prisen!

Nu skal vi have ny “Reklamer – Nej tak” ordning! Intet om det, de udløber af uransagelige årsager. Men løsningen er efter min mening ikke god nok. At jeg ikke vil have reklamer, betyder ikke, at jeg f.eks. ikke gerne vil have aftenskolekatalog eller min lokale avis. Men det betyder så, at så siger jeg også ja til (formoder jeg, for det fremgår ikke), Urban, 24 timer og hvad de ellers hedder og telefonbøger. Lad mig lige slå fast, at jeg får mit nyhedsbehov så ALT rigeligt dækket på nettet og i fjernsynet, uden jeg behøver det belyst fra flere vinkler af diverse gratisaviser. Telefonbøger er for mit vedkommende også bare en ekstra tur i containeren.

Jeg vil dog gerne følge, hvad der sker i mit lokalområde, altså Villabyerne. Da jeg synes det er helt hen i hampen, at jeg skal påtvinges telefonbøger og andre gratis aviser, så er det min lokale, der betaler prisen, og jeg siger nej til det hele. Aftenskolekatalogerne ligger heldigvis også på nettet for manges vedkommende (helt borset fra, at jeg ikke kan se, hvor jeg skulle få midler fra til det), og lokalavisen har nyeligt udbygget sin netversion, som så må holde for nu, for på den konto, bliver det altså et nej tak til det hele. Alternativt ligger den i den lokale Superbest, men jeg går ikke derned kun for det. Om jeg tager den med, når jeg er der, skal jeg fortælle, når vi når så langt.

Hvad siger du til valget?

[poll id=”7″]

6 thoughts on “Nej tak og nej tak – Lokalavisen betaler prisen!

 1. Michael – Ja når det nu skal være, så vi jeg også mene, at det kan jeg også, selvom jeg synes min Villabyerne var hyggelig at få ind ad døren, så kan jeg godt klare mig. Du har vist ret omkring Gratisaviserne!

 2. Gratisaviserne har, så vidt jeg ved, aldrig været postomdelt (altså i den forstand at det var Post Danmark (eller en af konkurrenterne) der havde dem med sammen med den almindelige post), men kun omdelt med egne bude.

  Jeg har aldrig modtaget en eneste gratisavis, også selvom jeg aldrig har haft Forbrugerrådets “Nej tak til gratisaviser” skilt sat op. Jeg har dog heller aldrig ønsket at modtage dem. Det er heller ikke gratisaviserne der er/var min grund til at mene at den nye ordning er bedre.

  Lokalaviserne er jeg derimod svært glad for at slippe for (i modsætning til dig) sammen med telefonbøger, aftenskolekataloger og hvad har vi…

  Mit nyheds- (og reklame-) behov kan jeg sagtens få dækket på nettet (også lokalstoffet).

 3. Michael – Jeg kan godt se, at det er godt, at du kan vælge aviserne helt fra, og de skal respekterer. Vi har nu her ikke haft problemer med gratisaviserne, for de fleste af dem, er jeg jo lukket igen. Jeg har slet ikke indtryk af, det bliver postomdelt her mere, men jeg ved det ikke. Jeg har så valgt det hele fra nu, for jeg synes, det med telefonbøgerne var for tumpet og ligeledes gratisaviserne. Det jeg synes er dumt er, at min lokale avis ryger på samme konto. Men som jeg siger, netløsningen er jo god nok, så sådan bliver det.

 4. Den nye ordning er bedre, fordi:

  1. Jeg kan vælge mere fra end før.
  Jeg har længe måttet finde mig i at modtage diverse lokalaviser og telefonbøger som alligevel ryger ulæste i aviscontaineren, spild af papir!

  2. Denne gang SKAL distributørerne overholde reglerne.
  Med den gamle ordning var det frivilligt om distributørerne ville overholde og respektere “Nej Tak” skiltet, det er det ikke længere med den nye ordning!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.