Sofahulehygge

Jeg elsker min lejlighed, og jeg elsker at hygge mig på sofaen. Og især efter en uge, der har trukket lige vel nok mange tænder ud, og som opladning til de næste dage, hvor der står hygge på tapetet imorgen og søndag en anden glædelig ting. Dejligt. Kaffe, telefon og fjernsyn og så det bløde vattæppe over mig. Jeg klager altså ikke – og idag var der plads til en af de små kanelsnegle 😉

2 thoughts on “Sofahulehygge

  1. Anette – Jeg drikker faktisk også rigtig ofte te, og faktisk drak jeg der det sidste af min kaffe, så ogås her til morgen bliver det en god kop te. Det er helt fint.

  2. Det ser også rigtigt hyggeligt ud og lyder næsten som min aften, bortset fra at kaffen er byttet ud med te, og kanelsneglene er byttet ud med to stykker mørk chokolade 🙂

Der er lukket for kommentarer.