Weekendstart

Det var en ualmindelig smuk start på dagen som det ses her. Det giver et fantastisk lys, når solen rammer de her bygninger tidligt på morgenen. Man skal være hurtig for at fange magien, som ikke varer ret længe. Men idag var jeg heldig. Så med solen stadig væltende ind af vinduerne, kan man vel dårligt få en bedre start på weekenden, og vægttabet bidrager da også. Så jeg klager bestemt ikke.

Den tidlige morgen er brugt på den gode sofa, med dynen og i selskab med den nyeste film i rækken. Det viste sig faktisk, at den havde jeg ikke set, så det var jo skønt. Jeg stornyder altså de her film – denne morgen i selskab med en kop Indian Spice te, som smagte dejligt. Hvor blev hendes kaffe af. Tjah jeg er løbet tør, men det gør ikke noget, for jeg kan såmænd også vældig godt lide en kop te, og jeg har faktisk ret meget af den p.t., som jeg skal se og få drukket. Så intet så skidt, at det ikke er godt for noget andet.

Nu bliver solen nydt her ved computeren, omend jeg har måtte lukke den lidt ude her i soveværelset, for ellers kan jeg ikke se, hvad jeg laver her ved computeren. Musikken er Bach – Tocata et Fuge, som jeg bare elsker. Nej bedre start på dagen kan jeg ikke ønske mig.

Iaften er jeg inviteret til middag – and og flæskesteg. Slet ikke dårligt. Kan I have en rigtig god lørdag – det ved jeg, at jeg får.

2 thoughts on “Weekendstart

  1. Esther – Du skal ikke være så misundelig. Kort efter jeg havde skrevet ovennævnte, forsvandt den også her. Så den kan ikke rigtig holde pusten endnu den gode sol. Men det skal nok komme 😉

Der er lukket for kommentarer.