Deja vu

Til tider med min mistede barndomsveninde, fik jeg lige, da jeg læste indlægget ovre hos Mette. Hun bruger et udtryk som hun også altid brugte, og det gav et stik af savn i mig – øv osse! Så det gav for mig en lidt trist afsllutning på min dag oveni, at jeg har ondt i halsen i skrivende stund – så her går det sgu da godt lige nu. Jeg må hellere gå i seng!

4 thoughts on “Deja vu

  1. Mette – Søde dig – tak! Men det går nok, det var nu udtrykket “det Stockholmske blodbad” 😉 Det var bare lige der. Det gør altså ondt at miste sådan en veninde som var mere som en søster. Og fra den ene dag til den anden, uden jeg havde gjort noget som helst droppede hun mig. Men jeg tror nu stadig på, at det var et ultimatum fra hendes mand, som ikke kunne fordrage mig og omvendt. Desværre har jeg stadig ondt i halsen 🙁

  2. Jeg er da helt ked af, at have ødelagt din dag Deborah. Men jeg forstår det godt… jeg hader udtrykket “vi ses lige pludselig”. Det var afskedssalutten fra en veninde, jeg havde engang – jeg så hende aldrig igen!

Der er lukket for kommentarer.