Digitalisering og sløjhed

Det skulle være så godt, det nye digitale Kabel-Tv, men jeg kan sgu ikke få skidtet til at makke ret. Måske fordi jeg er sløj eller også mangler jeg lige den lille bitte information, der gør forskellen…. Uanset, har jeg droppet at rode mere med det idag. Ondt i halsen og sløj er jeg, så jeg lægger mig lige og venter på det går over 🙁

0

2 thoughts on “Digitalisering og sløjhed

  1. Suzanne – Systemet starter ikke rigtig op, som det skal 🙁 Og jeg er for sløj til at slås med det lige nu. Nej jeg har jo valgt 4 kanaler som jeg ihvertfald får, men vi må se, ellers må jeg ringe til dem.

    Tak for de søde ord! Og ja jeg håber også, jeg bliver frisk snart. Vil gerne ned til “min” hest snart igen.

  2. Hvad er det helt præcist der ikke virker? Det er jo ikke alle kanaler du kan se HD tv på endnu…

    God bedring, håber at du bliver frisk snart 🙂

    Iøvrigt tog jeg et kig på dine billeder på Flickr – sikke et dejligt smil du har…

Der er lukket for kommentarer.