Berømt eller berygtet


Det tidligere Jægersborg Hotel, hvor IT-Factory holdt til på 1. sal

Tjah her taler jeg altså om Gentofte Kommune og dens borgere. Jeg er opvokset her, og er som alle ved lykkelig for at være tilbage, hvor jeg kommer fra. Men jeg kom til at tænke på, det med at være enten berømt eller berygtet og p.t. er vi vist desværre berygtet, for det er her Stein Baggers IT-factory lå, og han bor her såmænd også eller gjorde, før han kom ind og ruske tremmer. Jeg havde bilen forleden og kørte op forbi bygningen, hvor IT-Factory holdt til i håb om, at få et foto med skilte intakt, men det er pillet ned. Når jeg nu var på de kanter, blev det til et par fotos af 2 tilstødende smukke ejendomme også. Det er da forhåbentlig noget, vi er berømte for. Vores mange smukke ejendomme.

Grunden til jeg kom til at tænke i de her baner, er et indlæg ovre hos Leif om en Gentofteborger, der åbenbart også går efter at blive berygtet. Et andet lige så kedeligt eksempel som Stein Bagger er Bjørn Stiedl, der er dømt i landets største selskabstømmersag nogensinde, og som også har gjort sig yderst uheldigt bemærket udenbys. Hm! En anden Gentofteopvokset er Jørn Jønke Nielsen – Præsident i Hells Angels!


Shæffergården (øverst) og bygningen ved siden af, er som ovensiddende del af anlægget Jægersborg Slot

Links

Artikel på Ekstrabladet om Bjørn Stiedl’s nye liv

Bjørn Stiedl for medhold i højesteretten

Om IT-Factory-sagen på JP

2 thoughts on “Berømt eller berygtet

  1. Suzanne – Jeg har aldrig været inde i den, men kunne godt tænke mig at se det indeni og man kan jo også tage derop og spise, som almindelig menneske. Det er nogen fantastisk smukke bygninger, og ja helt berettiget fredet.

    Nej nu vidste du jo heller ikke, at du skulle kigge efter ham el. IT Factory. Jeg havde da heller ikke opdaget, at det lå der, selvom det er et ret så eksponeret sted.

  2. Den bestyrelse jeg er sekretær, for holder altid sine repræsentantskabsmøder på Schæffergården, som er en fantastisk smuk bygning. De har lige renoveret restauranten, ganske i husets ånd – så resultatet er meget smukt og så er en del af Schæffergården fredet, så enkelte af lokalerne er nærmest som at komme på Rosenborg 🙂 Jeg har nu aldrig lagt mærke til at IT-Factory lå ved siden af og heller ikke set Stein Bagger på hans hemmelige kontor på Schæffergården 😉

Der er lukket for kommentarer.