Generne hjælper også…

og ikke kun kiloene! Så nu når jeg taber mig, så skal jeg til at bekymre mig om rynker 😉 Jeg har ikke supermange af dem, men det lader til, at de skulle dukke op nu så! Det er da muligt, at man ser yngre ud når man fylder lidt mere ud indenunder huden, men det får altså være. Med det lille antal rynker jeg har, som jeg så kan takke generne for, så overlever jeg nok, hvis de træder lidt mere frem. Ellers er der jo også rådfor det eller netop ikke 😀

3 thoughts on “Generne hjælper også…

 1. Suzanne – Ja det er sgu dejligt, det kører bare deudaf. Piiist – du må ikke sige det til nogen, men jeg snød lidt og var på vægten idag med tøj på, så jeg ved allerede at jeg har tabt mig rigtig flot i denne uge. Nej jeg tror også mest det har noget med generne at gøre.

  Det med overstregningen må jeg lige kigge på, jeg skulle kun have overstreget et par ord, men det kan være, der er en slutkode, der er smuttet.

  Selvfølgelig vil jeg forklare det for dig med billederne. Du går ind i Kontrolpanel og så i programmer og funktioner og slår Adobe Active X fra. Hvis dit problem er det samme som mit, skulle du så nu kunne uploade i Internet Explorer, men ikke Firefox. Hvis du har brug for yderligere, kan vi tage den på MSN

  Update: Nu skulle stregerne gerne være væk 😉

 2. Vil du iøvrigt ikke forsøge at forklare mig, hvad det er du gør ved dine billeder, når de skal uploades – jeg har stadig problemer… troede ellers at det var løst med Madames gode råd, men… nej…

 3. Ihh… hvor er det dejligt for dig… Tror nu altså ikke at vægten har så meget med rynker at gøre, tror mere det er generne… Jeg har flest rygerrynker om munden, men er vist egentlig også ret heldig i den retning 😐 Og hvad betyder et par rynker, hvis man ellers er glad for det man ser i spejlet 😉

  Iøvrigt lidt mærkeligt at besøge dig i dag, en stor del af din tekst er overstreget…

Der er lukket for kommentarer.