Øv – begrænset verden

Min verden er begrænset i de her dage. Den hedder sofa, sofa og mere sofa. Og ellers kun nødvendige ture i bad m.m. og ud og få lidt mad og varmt at drikke.
Jeg lyder som en mere end forkølet søløve og tækker vejret igennem, såvidt jeg lige kan regne ud højst gennem et næsebor. Brystkassen lyder også som en blæsebælg, og jeg har omend ikke meget feber, så dog en tanke. Mit hoved har dog ikke fået den besked åbenbart, for jeg har hovedpine, som havde jeg meget mere i feber.

Når nu galt skal være, glæder jeg mig over, at vejret i det mindste er gråt og trist, og at jeg har min skønne bolig og være i. Om lidt kommer min far med lidt forsyninger til mig, så jeg smutter lige ud i bad, men længere løber jeg altså ikke. Fotoet er af en af 2 små skjulere jeg har, jeg sætter stor pris på. Jeg har fået dem af min kære veninde, der gik bort for nogen uger siden. Hendes mands søster har malet dem. Det er samtidig et af de første, hvis ikke det første foto, jeg tog med mit kamera, da jeg fik det.

God weekend til jer allesammen!

2 thoughts on “Øv – begrænset verden

  1. Helle K. – Tusind tak skal du have. Lige p.t. går det ikke bedre end godt. Kan dårligt trække vejret og feber har jeg også. Men vægtstatus hjælper gevaldigt på humøret! Mere om det imorgen.

Der er lukket for kommentarer.