Vægttabsstatus – 1,3 kg

girl_on_scaleopt.gifDet går sgu helt okay det vægttabshalløj. Jeg kan godt forstå mine bukser er løse nu. Jeg har som det ses denne uge tabt 1,3 kg. Jeg troede faktisk jeg vejede mindre da jeg startede, og troede således, at jeg nu var på lige over 5 kilo tabt. Men det er jeg ikke. Jeg har siden 3. januar tabt 6,6 kg! Yes, hvor er det skønt. Vi kører videre. Så er der da en chance for, at jeg når de magiske 10 kilo inden sæssonstart, nu hvor der er kommet skred i det.

10 thoughts on “Vægttabsstatus – 1,3 kg

 1. TUSIND TAK for alle jeres søde hilsener. Jeg er også superglad. Nu virker det pludselig overkommeligt. Det går faktisk super, nu hvor jeg er kommet igang. Men jeg vidste, jeg lige skulle ramme “øjeblikket”, og selvfølgelig beslutte at holde ved! Det er dejligt. Med hensyn til målebåndet – jo det husker jeg også 🙂

  Jeg skal nok holde ved, og jeres søde hilsener og opbakning er bestemt også en vigtig faktor. Tusind tak for alle de søde hilsener 🙂

 2. Pingback: Deborah’s » Blog Archive » Forårsglimt

 3. Flot!

  Du husker vel også at bruge et målebånd? Når vægten står stille – som den altså gør en gang imellem – så er det en trøst at måle og se, at der alligevel er forsvundet cm rundt omkring *S*

 4. Flot – Flot. Det er godt gået. Nu hvor tøjet begynder at hænge, bliver lysten til at fortsætte jo ikke mindre.

  Rigtig god weekend til dig.

  Knus fra Falster

Der er lukket for kommentarer.