Digitaliseret og update

Så lykkedes operationen og patienten døde ikke. Jeg har nu digitalt kabel-TV. Det tog også det meste af dagen at få det til at virke. Noget af skylden var så min, men pyt skidt, nu virker det. Så I må have mig undskyldt, jeg skal nyde mine nye kanaler lidt idag.

Helbredet har det væsentlig bedre. Ingen feber til morgen og langt fra så snottet. Men jeg hoster ad pommeren til.

4 thoughts on “Digitaliseret og update

  1. Susanne – Det var da lidt træsl, men sålænge det “kun” er een kanal, så går det forhåbentlig. Men da møgirriterende, hvis det er en, I ser meget! I må høre dem igen, om der er andet I kan gøre 🙂 Jamen det var så lidt, jeg skulle jo alligevel rundt lige og kigge, og går ind og fortsætter nu.

  2. Hmm… Rygtet vil vide at det er fordi vi bor tæt på Hovedsenderen, derfor er vores kabel også med metalstik, jeg synes bare ikke, at det har hjulpet… Men åbenbart er det kun os der har problemet *fnys*

    Tak for hjælpen, så ved jeg ihvertfald, at det ikke er en generel, men en lokal fejl 🙂

  3. Suzanne – Jeg har været rundt på kanalrundfart, og alle kanaler indtil nu – også Kanal 5 er knivskarpe, som jeg lige har tjekket i længere tid – kun for din skyld 😉

  4. Fedt at det omsider lykkedes… Jeg håber at du vil give en tilbagemelding på din kanal 5 – den har vi nemlig store problemer med. Den frysér… og efter sigende skulle det være kablet, men en udskiftning af det har ikke hjulpet. God fornøjelse med det 🙂

Der er lukket for kommentarer.